Programmamaker Babel Zaans architectuurplatform

Programmamaker Babel Zaans architectuurplatform

Leuk nieuws:

ik houd van uitdagingen, nieuwe dingen ondernemen, me breed ontwikkelen. Het maakt me dan ook echt blij om te melden dat ik vanaf januari 2022 als programmamaker voor Babel Zaans architectuurplatform aan de slag ga. Samen met de programmaraad organiseren we diverse evenementen en debatten, met een brede blik op architectuur.

“Babel is een open podium, kenniscentrum en kritische denktank voor ge├»nteresseerden in architectuur en stedenbouw, de inrichting van het landschap en de openbare ruimten, beeldende kunst, grafische en industri├źle vormgeving, interieur en design. Hierin staat de Zaanstreek centraal, vanuit een breed perspectief en met aandacht voor ontwikkelingen in de hele metropoolregio Amsterdam.”

Architectuur raakt aan een heleboel dingen die ik interessant vind: ambacht, kunst, vormgeving, antropologie, duurzaamheid, esthetiek, psychologie… En het is een parttime freelance baan die ik prima kan combineren met mijn werk als documentairemaker, festivaldirecteur en ACT-coach. Zin in!

 

Babel