Sinds 2009 werk ik als vaste inhoudelijke en technische editor voor the DTN, een boutique consultancy bedrijf, geleid door Daniel Erasmus en gevestigd in Amsterdam. Hiernaast doe ik camerawerk tijdens workshops en evenementen en film ik interviews met deskundigen op een bepaald thema.

dtn_logo

In 2014 monteerde ik diverse video interviews en een compilatie, voor cliënt Ortec Finance. Op dit moment werken we aan een scenario-project voor De Nederlandsche Bank.

Ik geef hier een aantal voorbeelden van afgeronde opdrachten:

Voor DTN monteerde ik een interview van Daniel Erasmus met Richard Koo, Chief Economist van Nomura Research Institute. Onderwerp ‘a balance sheet recession.’

schermafbeelding_2010-04-26_om_10.42.46

 

In opdracht van the DTN monteerde ik 33 interviews met internationale ICT experts, over de toekomst van ICT voor het Ministerie van Economische Zaken. Video compilaties zijn gepresenteerd tijdens de World Congress on Information Technology, WCIT 2010.

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Workshop ‘Toekomstvisie’ van 24 uur georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de DTN, 20 en 21 mei 2010. Ik heb diverse video interviews gemonteerd voor tijdens de workshop en heb het evenement met de camera vastgelegd en diverse betrokkenen geïnterviewd. De opnames gemonteerd tot een korte trailer en langere inhoudelijke impressie van de workshop.

The future of money and transactions
In opdracht van the DTN heb ik 21 interviews gemonteerd met deskundigen over de toekomst van geld/transacties.

In opdracht van the DTN monteerde ik diverse interviews en inhoudelijke compilaties voor cliënt Rabobank Nederland.

CIO City 2011
Tijdens de CIO City 2011 bijeenkomst in Brussel (24&25 maart) heb ik alle leiderschap workshops gefilmd, alsmede een interview met Neelie Kroes.
Alle door DTN opgenomen interviews met Europese top CIO’s en de overige footage monteer ik.